2 Опаковки, 3-инчов Каботажните за чинии за дисплея Поставка за снимки - Поставка за чинии, Железни Стойки за мольбертов за дисплея Поставка за снимки, Книги, снимки, ?

2 Опаковки, 3-инчов Каботажните за чинии за дисплея Поставка за снимки - Поставка за чинии, Железни Стойки за мольбертов

BGN 5.33

New

Продуктът е наличен

Идеална за демонстрация на вашите произведения!Прост и стилен начин да привлече вниманието към вашия экспонату, а не за малките мольбертам за демонстрация. ?【?????? ???? ??????? ?????】3- инчови стойки за книги, подходящи за изделия височина / диаметър 3 "~ 9", дълбочина на перваза : 1".Поставка за чинии за демонстрация, не ще отклони вниманието от декоративни елементи, които искате да се показват, а само глупаво подкрепят украса.3-инчов поставка за малки декоративни чинии, подходящ за изделия височина /диаметър 3 "~ 9", дълбочина на перваза : 1".Идеална за демонстрация на вашите произведения!Прост и стилен начин да привлече вниманието към вашия экспонату, а не за малките мольбертам за демонстрация. 6-инчов поставка за чинии, подходящ за изделия височина / диаметър 7 "~ 15", дълбочината на перваза : 1-1/4". ?【?????? ???? ??????? ?????】3- инчови стойки за книги, подходящи за изделия височина / диаметър 3 "~ 9", дълбочина на перваза : 1". ?【????????? ?? ??? - ???? ??????? ?????】 Малка поставка за чинии могат да придадат елегантност на всеки на помещението, например, в кухнята и в дома, в офиса, на банкет или в изложбена зала.Поставка за чинии за демонстрация, не ще отклони вниманието от декоративни елементи, които искате да се показват, а само глупаво подкрепят украса. ?【????? ??? ?????? ?????? - ????? ???????】 Тази поставка за книги с матирано черно прахово покритие и конструкция от ковано желязо достатъчно е трайна за съхранение на декоративни плочи, боядисани плочки, сувенири таблетки, фото рамки, картички, картини, книги, холстов и т.Демонстрируйте работата си на стойка с приятен наклон. Това е поставка за чинии, поддържащи си декоративен елемент и да ни води подчертае вкуса на вашия дом.

Свързани продукти

Стойка за телефон Pivo Pod Classic голяма influencer Edition с автоматично проследяване на лица, завъртане на 360 New
Стойка за телефон Pivo Pod Classic голяма influencer Edition с автоматично проследяване на лица, завъртане на 360

Използвайте с всички стандартни штативами с дърворезба ¼ инча.Свържете се ДО ЛЮБИМИТЕ СИ ПРИЛОЖЕНИЯ : и�

BGN 3.33