Универсална Кръгла Силиконова форма за каботажните от 4 опаковки, Прозрачни Епоксидни форми за отливки от смола, бетон, цимент и полимерна глина (Цвят: A, размер: 8 x 8 x

Универсална Кръгла Силиконова форма за каботажните от 4 опаковки, Прозрачни Епоксидни форми за отливки от смола,

BGN 76.43

New

Продуктът е наличен

Тези кръгли форми за каботажните, изработени от гъвкав, устойчив силикон, който позволява лесно да ги изтеглите и да се измие с вода и сапун.Големите форми за каботажните с размери приблизително 8 x 8 x 1.5 см / 3,15 x 15 x 0,60 инча - с перфектен размер за производството на вашите уникални каботажните от смола.Кръгли силиконови форми от смола имат дъно, което предотвратява стекание напитки, капки конденз и т.н. С влакчета, задържащ чаши на място, което е много хубаво.Форми за леене от смола са много гъвкави в своя употреба!Идеални форми за извършване на каботажните от епоксидна смола, на основата на за малки саксиите, консерет, гипс, цимент, полимер глина и т.н.; използвайте тези форми за производството на уникални ръчно изработени подаръци за вашите близки и приятели, които е задължително да се хареса. 4 опаковане на кръгли силиконови форми за каботажните, различни форми за различните занаяти собствените си ръце.Тези кръгли форми за каботажните, изработени от гъвкав, устойчив силикон, който позволява лесно да ги изтеглите и да се измие с вода и сапун.Големите форми за каботажните с размери приблизително 8 x 8 x 1.5 см / 3,15 x 15 x 0,60 инча - с перфектен размер за производството на вашите уникални каботажните от смола.Кръгли силиконови форми от смола имат дъно, което предотвратява стекание напитки, капки конденз и т.н. С влакчета, задържащ чаши на място, което е много хубаво.Форми за леене от смола са много гъвкави в своя употреба!Идеални форми за каботажните от епоксидна смола, подложки за малки саксиите, консерет, гипс, цимент, полимер глина и т.н.; използвайте тези форми за производството на уникални ръчно изработени подаръци за вашите близки и приятели, които е задължително да се хареса. 4 опаковане. кръгли силиконови форми за подложки, въз основа на различни форми за различните занаяти собствените си ръце.Спецификация : Цвят : прозрачен бял Материал : силикагел Съдържание на опаковката : 4 x силиконови форми Забележки : 1. Продайте само основните продукти, без други продукти.2. Тъй като изисква ръчно измерване, моля, оставете интервал в 1-3 виж 3. Поради различията в екрана на цвят може да се различава от вашия очакваното цвят, моля, позволете.Забележка : След получаване на опаковката, моля, проверете внимателно опаковката и стоката.Ако получената стока е грешна или имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронната поща, за да реши проблема.Ние ще ви отговорим възможно най-скоро и ще направим всичко възможно, за да ви посрещне у дома, в кафенета и барове.

Ccolour: clear white
Material: Silica gel
Package Contents:
4 x Silicone molds:
Notes:
1. Only sell main products, not other products.:
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm.:
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow.:
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your:
For home, cafes and bars. :

Свързани продукти

Готини Инструменти - Антични Форма - Хотел Сърцето New
Готини Инструменти - Антични Форма - Хотел Сърцето

Формата Размер : 13 / 4 "x 2".Използвайте с всякакъв вид глина от благородни метали, полимерни или керамични

BGN 2.67
Течна Силиконова Форма за Торта във формата на Коте САМ Мека Глина Форма за Торта New
Течна Силиконова Форма за Торта във формата на Коте САМ Мека Глина Форма за Торта

Течна Силиконова форма за торта във формата на коте, мека Глина форма за торта със собствените си ръце.С�

BGN 2.02
Игуана Силиконова Форма на САПУН Гипс и Восък, Смола, Глина 5 грама Гущер New
Игуана Силиконова Форма на САПУН Гипс и Восък, Смола, Глина 5 грама Гущер

Уникален дизайн чудесна идея за създаване на подарък.Тази форма за сапун е направен от 100% висококачест�

BGN 1.00
Готини инструменти - в Последните щрихи Форми на Арабеск - 3 x 5 New
Готини инструменти - в Последните щрихи Форми на Арабеск - 3 x 5

Размери : 4 мм и 5 мм и 6 мм в Последните щрихи Cool Tools това силиконови форми, специално предназначени за съз

BGN 9.57